Interesse in Universalis Park?
Contacteer ons.

Mis deze unieke kans niet om u te vestigen in de rijke fauna & flora van Elsene.
Vul hier uw gegevens in en we sturen u zo snel mogelijk een informatiepakket op.

Adres opendeurdag: Triomflaan 155, 1050 Elsene

Gerenommeerde projectontwikkelaars

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. IMMOBEL heeft een veelzijdige expertise in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen dankzij de dynamische strategie ende inzet van ongeveer 100 talentvolle medewerkers, waardoor het bedrijf zich ook internationaal heeft kunnen ontplooien (Groothertogdom Luxemburg,  Polen en sinds kort ook in Frankrijk). Vandaag telt de portefeuille meer dan 800,000 m² (exclusief Frankrijk) in fase van ontwikkeling. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 550 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders.

Voor meer informatie: www.immobelgroup.com

IMMOBEL
Anspachlaan 1
1000 Brussel
Tel: +32 (0)2 201 00 02
E-mail: contact@immobel.be

Thomas & Piron heeft 40 jaar ervaring en 20.000 nieuwe woningen, appartementen en renovatieprojecten op de teller staan. Het bedrijf stelt meer dan 1.500 medewerkers tewerk en genereerde in 2015 een omzet van meer dan 330.000.000 euro. De leider van de ontwikkelaar-bouwbedrijven in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg is ook erg actief in de bouw van woonzorgcentra, kantoren, commerciële ruimtes, grote projecten en publiek-private samenwerkingen.

De Groep Thomas & Piron beschikt over een afdeling ‘Renovatie’ en ontwikkelt haar groeistrategie in Frankrijk, Marokko en Kenia. Dankzij de uitstekende interne werking kan de Groep scherpe deadlines en concurrerende prijzen aanbieden zonder in te boeten op de kwaliteit.

Voor meer informatie, zie ook: www.thomas-piron.eu 

Thomas & Piron
La Besace 14
6852 Our-Paliseul
Tel: +32 (0)61 53 11 11
E-mail: infobe@thomas-piron.eu